ניר

בהמשך לתשובתך לשאלתי בפורום

תודה על תשובתך אך כנראה לא הסברתי את שאלתי כראוי האם העבירה שבצעתי ועליה נעשה הסדר טיעון ללא נקודות תשפיע על מחיקת נקודות מ2016 אותן פרטתי בשאלתי העבירה האחרונה בוצעה באפריל 2017 הסדר הטיעון עליה נעשה ב24-01-18 (ללא נקודות) האם העבירה האחרונה תשפיע על מחיקת נקודות מ-2016

עו"ד שי גלעד

נקודות אף פעם לא "נמחקות". השאלה אם יש להתחשב בהן תלוייה במניין הנקודות לאורך "תקופת הצבירה" . מניין הנקודות נחשב לפי מועד ביצוע העבירה .

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום תעבורה