גל

אי קבלת דוח, רק דרישת תשלום חוב

שלום, האם יש תקופה מאקסימלית למשלוח וקבלת דוח על בירת תנועה שלאחריה הדוח מבוטל באופן אוטומטי או לאחר דרישה של הנתבע? קיבלתי לאחרונה דרישת תשלום חוב על עבירה שלכאורה ביצעתי בסוף ינואר 2018. כבר עברה יותר משנה מתאריך ביצוע העבירה. מעולם לא קיבלתי את הדוח המקורי. הגשתי בקשה מקוונת לקבל את הדוח המקורי והוכחה לביצוע העבירה. לפני מספר ימים קיבלתי דיסק עם סרט שומר דרך שמראה שביצעתי עבירה (אולי, אפילו לפי הסרטון נראה לי שאין הוכחה חותכת לביצוע עבירה), אבל את הדוח המקורי עדיין לא קיבלתי. אגב, בדרישת תשלום החוב מצוין שהדוח הוא דוח ידני. מוזר. מכאן השאלה ששאלתי בתחילת ההודעה.

עו"ד שי גלעד

תקופת התיישנות דוח משתנה בהתאם לעבירה. לא ציינת באיזו עבירה הואשמת ולכן לא ניתן לקבוע את תקופת ההתיישנות

גל

העבירה: נסיעה שלא בכביש.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום תעבורה