יוסף חיים דוד

נסיעה במהירות מופרזת, וקבלת דו"ח וזימון למשפט ע"פ מצלמה.

לפני שלוש שנים ב16.3.16 שכרתי רכב מחברת השכרה, וכעת התקשר אלי נציג החברה ואומר שהם קיבלו בימים האחרונים זימון למשפט על עבירה שרכב זה עשה בתאריך ששכרתי, נהיגה בדרך עירונית במקום 70 על 130 (זה הגיוני כי הסעתי את אחותי הכלה לחתונתה). שאלותי הן: א. הייתי נהג חדש (באותו יום בדיוק סיימתי את תקופת המלוה), האם יש לזה השלכות יותר מחמירות. ב. כחודש לאחר מכן ביצעתי עבירה דומה בכביש 2 ושם נעצרתי במקום ע"י שוטר וכו', ושורה תחתונה לאחר המשפט שהיה לי כמה חודשים אח"כ, קיבלתי שלילה ל3 חודשים (כולל השלילה שקיבלתי במקום) וכן קנס ע"ס 1000 ש"ח וכן שלילה על תנאי למשך 3 שנים וכן תוספת נהג חדש לעוד שנתיים (וכל זה לאחר ייצוגי ע"י עו"ד לתעבורה). מה ההשלכות של זה כעת, האם בגלל שהמשפט עכשיו. ואני בתוך השנים על תנאי אקבל שלילה או לא? ג. האם אני יכול לערער על אמינות המצלמה? ד. מה ההגיון בשפיטה רק לאחר 3 שנים מהעבירה?

עו"ד שי גלעד

העבירה לפי התאור שלך בוצעה טרם ניתן לך התנאי ולכן התנאי אינו רלוונטי. יתכן שעומדת לזכותך טענת התישנות. אמינות מצלמות א3 טרם הוכחה

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום תעבורה