משפטי– זאפ
משפטיפורומיםתעבורהביטול דו"ח על אי עצירה בעצור עקב השפעת תרופות

מנהלי הפורום

עו"ד משולם גלעד

עו"ד משולם גלעד

עו"ד גלעד משולם, בעל תואר ראשון במנהל עסקים, תואר שני במדעי המדינה ותואר ראשון ושני במשפטים, מספק את שירותיו במסגרת משרד המתמחה ומתמקד אך ורק בתחום התעבורה. עו"ד משולם בעל עבר צבאי ותעסוקתי עשיר כאשר שימש בעברו חניך בבית ספר לקציני ים, קצין בשירות קבע בפלוגת גבעתי, מפקד במשטרת ישראל, תובע תעבורה בלשכת ירושלים.

0778054771
חזרה לפורום

ביטול דו"ח על אי עצירה בעצור עקב השפעת תרופות

אנו
אנונימי

שלום, אני מטופל מיזה מספר חודשים בתרופה לשינה (סטילנוקס) שחלק מתופעות הלוואי שלה זה הסיכוי להופעת תופעות התנהגותיות בזמן שהמוח לא ער לחלוטין, ועקב כך נוצרים מידי פעם אירועים שלא נותר לי זיכרון מהם.(בדרך כלל אירועים פשוטים כמו הליכה משינה, הכנת אוכל או התקשרות בטלפון) ממש לאחרונה קרה לי מקרה חמור ביותר שבגללו אפנה לרופא המטפל ואפסיק את לקיחת התרופה. לקחתי את הרכב בזמן השפעת התרופה (זאת אומרת ללא ידיעה שלי) ויצאתי לנהיגה מסוכנת. למזלי לא קרה לי דבר ולא נקלעתי לשום תאונה, אך מצאתי את עצמי בבוקר בתוך הרכב יחד עם הדוח על אי עצירה בעצור. אני לא זוכר כמעט דבר מהאירוע ועוד יותר מדאיג אותי זה מדוע השוטר לא עצר אותי לבדיקה או לקח אותי לתחנה, הרי אני כמעט בטוח שהתקשורת שלי לא הייתה טובה במיוחד. הזיכרון שלי מאותו מקרה מעורפל עד לא קיים בכלל. אשמח לייעוץ מה לעשות במצב כזה? המצב לא היה בשליטתי ואני ממש מאוכזב על כך שקיבלתי את הדוח הכספי והנקודות..