ישי בלך

אכיפה בררנית בדו"ח תנועה.

קבלתי דו"ח ע"ס 1000 ש"ח + 8 נקודות בגין החזקת פלאפון בנהיגה. השוטר שעצר אותי שאל אותי למה החזקתי פלאפון ועניתי לו שלא החזקתי פלאפון אלא מכשיר טבלט ע"מ להסתכל בוויז אם אני בכיוון הנכון, השוטר התווכח איתי ואמר לי שהטבלט שלי הוא גדול והפלאפון קטן ואם הייתי מדבר אמת הוא לא היה לי עושה כלום ורק בגלל שאני משקר שהחזקתי טבלט ולא פלאפון אז מגיע לי קנס [הוא גם ציין בנסיבות המקרה את הויכוח הנ"ל ביננו] בקשתי ממנו שיואיל בטובו להסתכל בפלאפון שלי ולראות שלא היו כלל שיחות וזה יאמת את דבריי ואז הוא אמר לי "בגלל שאתה פוגע באינטליגנציה שלי מגיע לך דו"ח". לדעתי הדו"ח ניתן ממניעים אישיים, ובפרט שהשוטר ציין בדו"ח שהפלאפון שלי בצבע שחור והוא בכלל בצבע אפור וזה מוכיח שהוא כלל לא בדק יסודי לפני שנתן לי אותו. האם יש בהנ"ל אכיפה בררנית?

שי גלעד - משרד עו"ד

אתה משתמש במונח שגוי לארוע שאתה מתאר. אכיפה בררנית פרושה אכיפה מועדפת על פני אדם או קבוצת אנשים על פני אחרים

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום תעבורה