רויטל

דו"ח חניה באדום לבן כשאני בתוך הרכב

אני נהג מונית עצרתי בצד הדרך באדום לבן בכדי להוריד נוסע נכה(שאינו רואה)למרות שאני בתוך הרכב עבר פקח צילם ושלח לביתי דוח הפקל לא טרח בכלל לראות אם יש מישהוא בתוך הרכב.האם ניתן לבטל/לערער על הדוח?

עו"ד שי גלעד

תקנה 76(ב) לתקנות התעבורה קובעת כי נוהג במונית רשאי לעצור לאיסוף נוסע או להורדתו בקטע דרך עירונית, גם אם הוצב בו תמרור 433 או 818, למעט בתחום תחנת אוטובוס. אם אכן מדובר בהורדת נוסע אל מול סימון כביש באדום לבן, ניתן לבטל את הדוח.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום תעבורה