משפטי– זאפ
משפטיפורומיםתעבורהקבלתי דוח משוטר על מהירות בכביש בין עירוני שני מסלולים בנתיב עם שטח הפרדה . על פי אקדח מהירות ממלז 125 קמש במקום 90 קמש . סמל עבירה 6554

מנהלי הפורום

עו"ד משולם גלעד

עו"ד משולם גלעד

עו"ד גלעד משולם, בעל תואר ראשון במנהל עסקים, תואר שני במדעי המדינה ותואר ראשון ושני במשפטים, מספק את שירותיו במסגרת משרד המתמחה ומתמקד אך ורק בתחום התעבורה. עו"ד משולם בעל עבר צבאי ותעסוקתי עשיר כאשר שימש בעברו חניך בבית ספר לקציני ים, קצין בשירות קבע בפלוגת גבעתי, מפקד במשטרת ישראל, תובע תעבורה בלשכת ירושלים.

קביעת פגישה
0778054771
חזרה לפורום

קבלתי דוח משוטר על מהירות בכביש בין עירוני שני מסלולים בנתיב עם שטח הפרדה . על פי אקדח מהירות ממלז 125 קמש במקום 90 קמש . סמל עבירה 6554

מאר
מאריו

אני עם רשיון נהיגה מזה יותר מ 22 שנים ללא עבירות תנועה . מזג אוויר גשום . 31.12 ערב חג בשבילי והשוטר טען שאני ממהר בגלל ערב חג . הייתי נוהג בנתיב השמאלי ולידי בנתיב הימני ישנו רכב שנסע לידי . איני מאמין שאני נהגתי במהירות זו . אני עובד בבית חולים , בעבודתי מטפל גם בפצועים מתאונות דרכים ואני שומר חוק ושומר על משפחתי ולא מזלזל בכביש . בקשתי להישפט מכיוון שלדעתי האקדח מהירות לא תקין ויכול להיות בשל מזג האוויר /הרכב שילדי הפריע בזהות את המהירות . האם עשיתי נכון ? האם אני צודק ? האם מגיע לי הקלה / ביטול הדוח .

RE:
שי
עו"ד שי גלעד

לכאורה נעברה העבירה אך עו"ד המתמחה בתחום עשוי למצוא פגמים/כשלים בעבודת השוטר ולסייע לך בהקלה