מאריו

קבלתי דוח משוטר על מהירות בכביש בין עירוני שני מסלולים בנתיב עם שטח הפרדה . על פי אקדח מהירות ממלז 125 קמש במקום 90 קמש . סמל עבירה 6554

אני עם רשיון נהיגה מזה יותר מ 22 שנים ללא עבירות תנועה . מזג אוויר גשום . 31.12 ערב חג בשבילי והשוטר טען שאני ממהר בגלל ערב חג . הייתי נוהג בנתיב השמאלי ולידי בנתיב הימני ישנו רכב שנסע לידי . איני מאמין שאני נהגתי במהירות זו . אני עובד בבית חולים , בעבודתי מטפל גם בפצועים מתאונות דרכים ואני שומר חוק ושומר על משפחתי ולא מזלזל בכביש . בקשתי להישפט מכיוון שלדעתי האקדח מהירות לא תקין ויכול להיות בשל מזג האוויר /הרכב שילדי הפריע בזהות את המהירות . האם עשיתי נכון ? האם אני צודק ? האם מגיע לי הקלה / ביטול הדוח .

עו"ד שי גלעד

לכאורה נעברה העבירה אך עו"ד המתמחה בתחום עשוי למצוא פגמים/כשלים בעבודת השוטר ולסייע לך בהקלה

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום תעבורה