אלכס

עבירת תנועה ע"י רכב אחר

שלום רב, להלן קישור לסרטון תיעוד עבירת תנועה שביצע עליי רכב עם לוגו של חברת "אפקון" בכניסה לחניון של גרנד קניון בבאר שבע: https://drive.google.com/open?id=1KdYggTgA3O-zLf7nzVMaORaDX6iUS2MR הרכב גם עמד בכיכר, גם יצא במרחק אפסי מבלי לתת לי זכות קדימה וגם עקף אותי בצד ימין בכיכר בעלת נתיב תנועה אחד. אבקש תשובות לשאלות הבאות: 1. האם ניתן להגיש תלונה למשטורה נגד החברה בהיעדר מס' רישוי שלא תועד עקב זווית צילום חדה? 2. האם ניתן לתבוע פיצוי מהחברה או מהנהג בגין עוגמת נפש? 3. איזה עונש מרבי יכול לקבל הנהג, האם זה קנס או גם בית משפט?

עו"ד שי גלעד

ניתן להגיש תלונה למשטרה ולתת לה לחקור את מס' הרישוי של הרכב ואת הנהג בפועל. העונש המירבי הינו , בין היתר, נגזרת של הוראות החיקוק בכתב האישום שיוגש, עברו הפלילי והתעבורתי ונסיבות אישיות.

אלכס

שי שלום, תודה על התשובה המהירה. אך לא ענית לי לגבי האפשרות להגשת תביעה בבית משפט לתביעות קטנות נגד החברה. האם דברים כאלה נעשו בעבר ומהו הסיכוי לזכות?

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום תעבורה