אלעד

דוח נסיעה באופניים חשמליות באור אדום

לגביי הענישה והנקודות בזמן ביצוע העבירה עוד לא היה לי רשיון נהיגה עכשיו השאלה שלי היא מה קורה עם הנקודות האם כאשר אני יוציא רשיון נהיגה הנקודות יעברו לרשיון נהיגה למרות העבירה בוצע על אופניים חשמליות ולא היה רשיון נהיגה באותו זמן . הפקח שנתן לי את הדוח שאל אותי עם יש לי רשיון ועניתי שלא והוא אמר שר י לא יקבל נקודות אלא רק את הקנס הכספי תודה אשמח תוכל לעזור לי עם השאלה

שי גלעד - משרד עו"ד

הנקודות נרשמו בשמך ויעמדו כנגדך גם כשתוציא רישיון נהיגה

אלעד

אז מה קורה ברגע שעברתי את הטסט אני ישר מקבל שלילה ונאלץ לעבור את הטסט /תאוריה מחדש או שרק הנקודות נרשמות על שמי .

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום תעבורה