אורי

דו"ח בגין הפרעה לתנועה

קיבלתי דו"ח בגין (ציטוט מהדו"ח) "גרימת הפרעה לתנועה כשנהגת ברכב בדרך בכך שעמדת על נתיב שמאלי מבין שניים לישר שאותת שמאלה לכיוון הנתיב לפניה שמאלה בלבד ובכך הפרעת לתנועה בניגוד לתקנה 21 (ב) (3) לתקנות התעבורה" סמל הסעיף הוא 6245. עליל ציין שיש לי רשיון נהיגה 25 שנה ואין לי שום הרשעת תעבורה. הגשתי בקשה להמיר לאזהרה אץ הדו"ח (דרך האינטרנט) וקיבלתי תשובה אחרי יום שבקשתי נדחתה. בבקשת ההמרה לאזהרה לא הודתי בביצוע העבירה, האם זו הסיבה לדחיה? מה ניתן לעשות במקרה זה?

שי גלעד - משרד עו"ד

הדרך פתוחה בפניך להגשת בקשה להשפט

אורי

האם יש סיכוי לבקש מהתובע ביום המשפט להמיר לאזהרה בכפוף להודעה באשמה?

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום תעבורה