אולגה

הוכחת תמרור לא תקין בבית משפט

שלום,קיבלתי דו"ח על אי עצירה בתמרור עצור.מייד חזרתי למקום וראיתי שהתמרור מסובב כמעט 180 מעלות לכן לא ראיתי אותו.צילמתי את התמרור המסובב.אותו שוטר כבר לא היה שם אבל היה פקח אחר.הערתי לו על כך והוא תיקן את התמרור.לצערי לא רשמתי את שמו. השאלה איך אוכל להוכיח במשפט שהתמרור לא היה תקין.יש לי רק תמונות שצילמתי לוואצ אפ ששלחתי לבעלי עם תאריך ושעה מדויקת מתי נשלח.האם זה מספיק?

שי גלעד - משרד עו"ד

אם בית המשפט ישתכנע שאכן התמרור היה מסובב ולא פונה אליך, יש לך סיכוי לזיכוי

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום תעבורה