מור חדד

דו"ח תנועה על עבירה שלא בוצעה

שלום, אבי קיבל דו"ח תנועה שזמן ביצוע העבירה אינו תואם להיכן שאבי היה באותו הזמן. על פי הדו"ח העבירה בוצעה באזור נחל חדרה כביש 65 בשעה 8:30 כשבשעה הזו אבי אוסף את ביתי מהבית שלי בגבעת כ"ח ונוסע לרחובות. יתרה מכך, בשעה 8:44 שוחחתי איתו לוודא שהגיעו. ככל הנראה השוטר הקליד מספר רכב שגוי והדו"ח הגיע אל אבי. מה ניתן לעשות בנדון? מדבור בקנס של 750 ש"ח ו 6 נקודות. תודה

עו"ד שי גלעד

יש לפנות למרכז לפניות נהגים בתוך 30 יום מקבלת הדו"ח בבקשה לביטולו

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום תעבורה