אליהו

פגעתי ברכב חונה כדי להמלט מדריסה

נהגתי במהירות נמוכה ולפתח התפרץ ילד לכביש מבין המכוניות ופגעתי בו והעפתי אותו קדימה. כדי לא לעלות עליו שוב סובבתי את ההגה ימינה (במקביל לבלימה) ונכנסתי ברכב חונה. (ברוך ה' הילד נפצע קל מאד בלבד). רציתי לשאול האם אני אמור לשאת בנזק שנגרם לרכב החונה. אין לי ביטוח צד ג', לרכב החונה יש ביטוח מקיף. האם עדיף לי לשלם באופן פרטי או שהם יפעילו את הביטוח המקיף ואח"כ אם יתבעו אותי האם אצא זכאי במשפט.תודה רבה.

עו"ד שי גלעד

התשובה תלוייה בנסיבות המקרה אך יקשה עליך להמלט מאחריות לנזק לרכב שנפגע . יתכן אולי להטיל אחריות על הורי הילד שלא השגיחו עליו שלא יתפרץ לכביש

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום תעבורה