א. אלקיים

בעניין הסעת נוסעם מעל המותר, ע"י הוספת חגורת בטיחות

בשעה טובה נולד לי בן רביעי, ואינני מעוניין לקנות רכב 7 מקומות, ורציתי לשאול, באם אתקין חגורה נוספת במושב האחורי וכולם יהיו חגורים, האם הדבר יגרור קנס משוטר או לא. רק אציין כי ברשיון הרכב שלי לא כתוב כלום על כמה מספר הנוסעים ברכב. ובאם הדבר איננו חוקי, מה הקנס עבור דבר כזה?

עו"ד שי גלעד

לא מכיר אפשרות להתקנת חגורה נוספת שלא במושב קיים. בכל מקרה , בריאותם ושלמותם של ילדיך צריכים להיות מעל כל חישוב של האפשרות לקבל קנס

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום תעבורה