יניב פז

דוח תנועה שלא התקבל בדואר

שלום רב, קיבלתי לפני כשבועיים התראה לפני פתיחת תיק בהוצל"פ לגבי עבירת תנועה של "נהיגה באור אדום-אי עצירה בקו עצירה" שארגע (לכאורה) בנובמבר 2018. את הדו"ח המקורי לא קיבלתי מעולם עקב העובדה שלא התגוררתי בכתובת אליה נשלח הדו"ח בתאריך שבו נשלח בדואר. משטרת ישראל מסרבת לקבל את הטיעון שהדו"ח לא התקבל וגם לא מוכנה לשלוח הוכחה כלשהיא שאכן בוצעה עבירת תנועה ע"י רכבי ו/או העתק של הדו"ח בדואר או בדוא"ל. אני במלכוד כי אינני מוכן לשלם 1,500 ש"ח על טענה שלא הוכחה ומצד שני המשטרה לא מוכנה להציג שום הוכחה מצידם. מה ניתן לעשות במקרה שכזה ?

עו"ד שי גלעד

יש לנקוט בהליך משפטי. כדאי לעשות זאת באמצעות עו"ד המתמחה בתחום

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום תעבורה