אייזיק ביימן

דוח על עצירת רכב באופן שיש בו הפרעה לתנוע

היתי ברכב בנהיגה בחיפוס חניה ליד המסרד שלי ביזור תעשיה רמת השרון- עמדתי בחניה כפולה- היתי באוטו. חיכיתי שיתפנה מקום ממול.פתעום צץ ניידת משטרה ביקשו שיקדם-התקדמתי_ עדיין מחכה לחניה מתפנה.השותר שוב ביקש להתקדם-שאלתי אותו על איזה עביתרה אני עובר פה?לא ענה לי!הוא דרש תעודות-אמר שהכל יהיה רשום בדוך! קיבלתי דוח!הרגשתי שזה לא צודק! ביקשתי להשפט!

עו"ד שי גלעד

קשה להגיע למסקנות מהתאור שלך אולם לכאורה , לפחות לפי גרסת השוטר, הפרעת לתנועה.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום תעבורה