ולרי

חניה בצהוב-אדום(תחנת אוטובוס)

קיבלתי דו"ח משטרה(צודק) על חניה בצהוב-אדום(תחנת אוטובוס) ושילמתי אותו.קיבלתי יותר מאוחר דו"ח העירייה על ממש אותו מקרה(אותו תאריך ומקום חעבירה ואותו מהות העבירה-החניה בצהוב-אדום:תחנת האוטובוס) . ההבדל יחיד זה הפרש בין שעות שנרשמו דו"ח של משטרה ושל העירייה.מה עליי לעשות?האם אני חייב לשלם דו"ח גם לעיריה?תודה

עו"ד שי גלעד

אם מדובר ממש באותו ארוע הרי יש לך הגנה בטענה של "סיכון כפול". הצג לעירייה את תשלום הקנס המשטרתי ובמידה ואכן מדובר באותו מקום ובאותה שעה - יבוטל הדו"ח העירוני

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום תעבורה