מרים

הודעה כל ביצוע עבירת תנועה - התיישנות

ביצעתי עבירת עקיפה וצולמתי על ידי ״שומרי הדרך״ , סמל עבירה 2556 . את העבירה ביצעתי ב16.4 (לא זוכרת דבר כזה זה היה ממש ממש מזמן) המכתב התקבל בדואר ישראל ב22.08. למכתב לא מצורפות תמונות . חשוב לציין שלפי המיקום של העבירה , זה כביש עם שדה ראייה מלא , וגם אם יצאתי לעקיפה וראיתי רכב מולי , כנראה שחזרתי לנתיב...האם אפשר לטעון את נושא ההתיישנות ? למרות שהתאריך שמודפס על המכתב זה 4.08 ? או מה ניצן לעשות במקרה כזה ?

עו"ד שי גלעד

לפי הנתונים שמסרת לא חלה התישנות . לגבי העובדות עצמן, יש לטעון אותן בבית משפט

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום תעבורה