שי שפיר

קבלת דוח הפרעה לתנועה 71.1

הייתי בתוך ברכב ברחוב צדדי , חיכיתי לבני הקטן שירד מדירה הנמצאת ברחוב, לא היו מקומות חניה פנויים. הרחוב לא רועש, רחוב דו סיטרי, מאחורי הייתה מכונית שעקפה אותי מעבר לכך לא היו מכוניות . הפעלתי וינקרים כדי שיעקפו אותי, שוטר הגיע ואמר שאני מפריע לתנועה , אמרתי שאני אזיז את הרכב אולם הוא התעקש לתת לי דוח. הפרעה לתנועה סעיף 71.1 האם כולל נקודות, והאם כדאי לערער?.

עו"ד שי גלעד

בנסיבות שאתה מתאר , נראה לכאורה כי עברת את העבירה. אין בצד תק' 71(1) נקודות לפי שיטת הניקוד.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום תעבורה