איילה לוי

ביטול דוח (המרה לאזהרה)תקנה 83א (ב)2

נסענו ברכב מאזדה 5 מקומות שמאחורה ישבו 4 ילדים : 1 בכיסא תינוק חגור ילד נוסף בן 5 על בוסטר חגור, ילד נוסף בן 3 על בוסטר חגור ונערה בת 11 שישבה חגורה בינהם במהלך הנסיעה הנערה הרימה את הילד בן ה3 ישבה על הבוסטר וחגרה את שניהם יחד ,בעת שרצינו ליסוע שמאלה לכיוון גהה ברמזור אדום הסתכל לעברנו שוטר וביקש שנעצור שתחנת אוטובוס הקרובה זה היה במהלך סיור שגרתי ,ונתנה לנו דוח בסך של 750 ש"ח ו8 נקודות על כך שילד בן 3 לא יושב במושב בטיחות בניגוד לתקנה 83 א(ב)(2) האם ניתן לבקש במקרה זה ביטול דוח?או המרה לאזהרה? יש רישיון במשך 5.5 שנים ללא עבר ,זה דוח ראשון שקבלנו , והאם זה שהנערה ישבה על הבוסטר והילד עליה חגור באותה חגורה יכול לעזור? כי לדעתי השוטר לא ראה שהם ישבו יחד על הבוסטר אחד על גבי השני?

עו"ד שי גלעד

מינימום ותק להמרה לאזהרה הוא 7 שנים כך שאינך נכלל בקטגוריה זו

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום תעבורה