אלכס ברוב

עיכוב זימון לבית משפט

שלום, במרץ 2018 עברתי עבירת מהירות שצולמה במצלמה א3 וביקשתי להשפט. בדצמבר 2018 קיבלתי זימון למשפט ביוני 2019 וכאשר הגעתי לבית המשפט, התברר שהתיק לא נמצא. מאז לא קיבלתי זימון אחר, אבל מבדיקה במשטרה קיים תיק, יש לו מספר והוא פתוח. האם עדיין ניתן לזמן למשפט (כמעט שנתיים אחרי ביצוע עבירה) ואם לא, האם אפשר לבקש לסגור את התיק?

עו"ד שי גלעד

אם התיק פתוח , כדאי שתבדוק למתי הוא קבוע. פנה למזכירות בית המשפט עם מספר הזהות שלך לבדיקת העניין.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום תעבורה