רותם רפאל

דוח לא קריא ולא מדויק

קיבלתי דוח תנועה על אי חבישת קסדה בעת רכיבה על קורקינט ממונע. ראשית השוטר סירב להסביר לי מדוע הוא מעכב אותי ולצורך מה הוא מבקש ממני להציג תעודה זהות. לאחר שהשוטר רשם את הדוח אמרתי לו שאני לא מבין מה רשום והוא אמר שהוא יקריא לי. רציתי לדעת האם אפשר לבטל את הדוח 1. מהסיבה שהדוח לא קריא 2. מהסיבה שלפי מה שהשוטר הקריא לי הבנתי שמה שהוא רשם זה לא בדיוק מה שקרה - הוא רשם שהוא הסביר לי למה הוא מעכב אותי ואז ביקש תעודה מזהה אבל בפועל מה שהיה זה שהוא לא הסכים לדבר איתי ולהסביר לי למה הוא מעכב אותי עד שנתתי לו תעודה מזהה.

עו"ד שי גלעד

דו"ח לא קריא ניתן לבקש לשכתב בכתיבה קריאה. שוטר רשאי לבקש תעודה מזהה ולאחר מכן להסביר את סיבת העיכוב.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום תעבורה