נני דן רייכל

ביטול דוח/המרה בהזהרה

בעת נסיעה ברכב, עצרתי להולך רגל במעבר חציה. עם סיום חצייתו המשכתי בנסיעתי. לאחר כמה עשרות מטרים, הופתעתי כאשר עצר אותי רכב משטרה והשוטר נתן לי דוח: קנס 500 ₪ + 8 נקודות, בטענה כי הולך רגל נוסף החל במעבר ואני לא נתתי לו להשלים את החצייה בשלום. אני לא ראיתי את הולך הרגל המדובר ורכב המשטרה לא היה הרכב שמאחורי ולא ברורה לי זווית הראיה בו הוא ראה אותו. אני בעלת רישיון נהיגה מזה 20 שנה, ללא עבירות תנועה. האם וכיצד ניתן להמיר הדוח להזהרה או לבטלו לגמרי?

עו"ד שי גלעד

עבירה שכזו אינה מומרת לאזהרה. ניתן לפנות למרכז לפניות נהגים ארצי בבקשה לביטול הדוח או לבקש בתוך 90 יום להשפט

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום תעבורה