ענבל ברלס

אבי בן 83, זומן ליום בחינות ברלב"ד לצורך הערכת כשירותו לנהיגה כהתנייה לחידוש רשיון הנהיגה..

בינתיים נבצר ממנו לנהוג . נאמר לו שיקבל תשובה תוך 30 ימי עבודה אך הבחינות היו כבר בחודש ספטמבר 2019 והוא מטורטר מאז טלפונית בשירות גרוע , אם יש מענה בכלל. הדבר מגביל אותו מבחינת העצמאות, נסיעה לקניות לספורט ובילויים וגם אמי תלויה בו לנסיעות. מה ניתן לעשות מבחינה משפטית עם הרלב"ד שיתנו לו תשובה/ רשיון/ רשיון זמני?

עו"ד שי גלעד

לצערי, רשויות שונות ובהן רשות הרישוי , עובדות לאט באופן הפוגע באזרחים. ניתן לפנות ולהפציר כי יתנו תשובה ואם לא, ניתן לפנות לבית המשפט המנהלי.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום תעבורה