יהונתן לוי

עבירת תנועה נהג חדש נסיעה של 98 כביש עירוני.

שלום היום שוטר תנועה תפס אותי נוסע (על פי המד מהירת) 98 ולאחר הפחתה 93 בכביש ערוני.... שאגב הוא לפני יציאה לכביש מהיר. הודתי באשמה אבל השוטר לא ציין את זה בשום מקום. שאלתי אותו אם המכשיר עבר כיול בבוקר הוא ענה לי שרק בבית המשפט אומר לו הוא מראה או משהו כזה ... מחר יש לי הזמנה לשימוע אצל קצין... אני נהג חדש (אפילו מלווה לילה עוד לא סיימתי) יודע שככל הנראה אני יקבל שלילה ל30 יום. אבל מה העונש הצפוי? האם יהיה אפשר להפחית את העונש? (רק לא שלילה וטסט מחדש) השוטר נתן לי תאריך למשפט באמצע מאי. האם יהיה אפשר לקבל רק 1500 שח ו10 נק בלי שלילה?

עו"ד שי גלעד

העבירה הינה מסוג הזמנה לדין . העונש לו אתה צפוי תלוי בטיעוני העונש של הצדדים: התביעה וההגנה ומידת הרחמים של בית המשפט.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום תעבורה