טל צבי

מעבר באדום בצומת כפול

עברתי באדום יותר מחמש שניות מחילוף. מצלמה בלילה. קיבלתי זימון למשפט לסוף מאי 1. צומת כפול שפספסתי שקיים רמזור נפרד לצומת הראשונה. הצומת רחבה מאד, 7 נתיבים וזה שאחריו אחרי 100 מטר. רואים בתמונה את הרמזור האדום של שני הצמתים. 2. אין לי עבירות תנועה ב 15 שנה האחרונות 3. אני חולה מחלה קשה וחייב את הניידות לטיפולים בייחוד עכשיו כשאין מלווים. הכי חשוב לי לא לקבל שלילה בפועל וגם לא על תנאי 1. מה הסיכוי לסיים בקנס ונקודות? 2. בזימון יש טיעון לעונש. אם ממלא את זה האם יתכן שלא צריך להגיע למשפט? 3. האם דרוש לי עורך דין במקרה כזה? תודה

עו"ד שי גלעד

המדיניות בעבירות של אור אדום בנסיבות מחמירות ( יותר מחמש שניות) היא בדרך כלל פסילת רישיון בפועל לתקופה שלא תפחת מ-30 יום ואולם בנסיבות מיוחדות אפשר להגיע לענישה מקלה אף ללא פסילה. עו"ד המתמחה בתחום יכול להגיע לתוצאה טובה בתלות בנסיבות

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום תעבורה