אבי תומר

נהיגה במהירות 165 קמש בכביש 6. על ידי דבורה

נתפסתי בכביש 6 במהירות 165 על פי הדבורה. בכנות הייתי בטוח שאני על 140 קמש. אני חושש לאבד את רישיון הנהיגה שלי לתקופה ארוכה בתקופה שבת הזוג שלי בהריון מתקדם ובצל הקורונה רק אני יוצא מהבית לבצע את כל הפעולות היומיומיות. האם יש סיכוי כלשהו שלא אקבל שלילה?

עו"ד שי גלעד

מדובר בנהיגה של 45 קמ"ש מעל המותר. בדרך כלל העונש יהיה שלילה למספר חודשים. רצוי עורך דין המתמחה בתחום יבחן את חומר הראיות. מומחה לעניין עשוי למצוא כשלים שעשויים להקטין את הנזק עד כדי המנעות משלילה.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום תעבורה