אורי א

הזמנה להישפט עקב נסיעה במהירות מופרזת בכביש בינעירוני

היי, קיבלתי 'הזמנה לדין וכתב אישום' בעקבות מהירות נסיעה של 154 בכביש בו המהירות המותרת היא 90, האכיפה בוצעה באמצעות שוטר עם אקדח לייזר (154 לאחר הפחתה של 5, כלומר האקדח הראה מהירות של 159), נערך לי שימוע במקום ע"י קצין ולא קיבלתי פסילה מנהלתית. ברשותי רישיון נהיגה 8 שנים ללא עבר תעבורתי, אשמח לדעת ככל האפשר מהו העונש שעליי לצפות לו? במידה ושלילה (ככל הנראה), מהו משך זמן השלילה הצפוי? בנוסף, קיבלתי טופס 'זימון לדיון בקשה לפסילה עם תוך הליך בבית המשפט לתעבורה' בתאריך בטופס רשום את התאריך שרשום בטופס 'זימון לדין וכתב אישום', תוכל בבקשה להסביר מה מהות המסמך הזה? שאלה נוספת, מהו משך השלילה שלאחר יש לבצע טסט מחדש? (בן 26, בעל רישיון 8 שנים). תודה רבה!

עו"ד שי גלעד

גזירת הדין אינה מהלך אוטומטי שמחושב על פי נתונים בסיסיים . אי לזאת , לא ניתן לצפות מידת עונש על פי הנתונים שמסרת. גם הטופס שקיבלת נראה מוזר שאם לא נפסל רשיונך מנהלתית, לא ניתן לקיים הליך של דיון בפסילה .

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום תעבורה