אברהם

הודעת קנס על מעבר ברמזור אדום

הקנס 1500 ש"ח. השאלות: 1. בצילום בנתיב אחר יש רכב נוסף מעבר לקו האדום והוא עבר אחרי - האם אפשר לטעון שהוא הפעיל את המצלמה ואני עברתי בצהוב לפני חילוף הרמזור לאדום? 2. האם יש טעם לבקש ביטול הקנס או החלפה לאזהרה, בטענה שמעולם לא עברתי באדום, במשך 50 שנות נהיגה? ויש לי ממש עבירות בודדות בכל השנים האלה (פחות מ- 5). 3. האם העובדה שהייתי צמוד מאחורי אוטובוס שנמצא ממש לפני במסלול שלי, יכולה לעזור לביטול או להחלפה לאזהרה? בתודה אברהם

עו"ד שי גלעד

הצילום מפרט באיזה נתיב נעברה העבירה. אין אור אדום מבין העבירות שממירים לאזהרה

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום תעבורה