משה צורף

דו"ח משוטר תנועה על אי מתן זכות קדימה להולך רגל

שאלה: קיבלתי דו"ח משוטר על אי מתן זכות קדימה להולך רגל, השוטר כתב בדו"ח שההולכת רגל הגיעה לקו 5 מתוך 11, במעבר חצייה היו 10 קווים האם זה עילה לפסול את הדו"ח? ההולכת רגל הגיעה מצד שמאל של הרכב והרכב נסע בנתיב הימני מתוך 2, קו מס' 4 במעבר חצייה נמצא כבר בנתיב הימני, א"כ לא ייתכן שההולכת רגל הגיעה לקו 5 והרכב המשיך בנסיעה, האם זה עילה לפסול את הדו"ח?

עו"ד שי גלעד

מדובר בגרסה שלך כנגד גרסתו של השוטר. תצטרך להעמיד זאת למבחן אמינות של בית המשפט. רק על מספר הפסים, לא נראה שבית המשפט יטה לזכות אותך

משה צורף

תודה על התשובה, יש בידי תמונות של המקום, ובתמונה הפס ה 4 נמצא כבר בתוך הנתיב הימני. השאלה היא שלא אכפת לא להישפט, רק שלא יהיה יותר גרוע? אני נהג חדש בשנה השניה, הדו"ח היה 500 שקל ו8 נקודות, מה כדאי?

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום תעבורה