עומר כפיר

דו"ח שימוש בטלפון סלולרי

שוטר תנועה רשם בדו"ח התנועה כי נסע אחרי וראה שהשתמשתי בטלפון הנייד. בדו"ח ציין כי לא היה דבר אשר הפריע לו לראות. הטלפון אכן היה בשיחה על רמקול אבל לא היה שימוש מעבר לכך. מדובר במצב של מילה שלי מול מילה של שוטר תנועה (מבירור קיים צילום רק של דין ודברים של הפקח עמי לאחר העצירה). האם כדאי ללכת למשפט? מה הייתם ממליצים לעשות?

עו"ד שי גלעד

במצב דברים שכזה , כדאי שעורך דין המתמחה בתחום יראה את הדו"ח ואת הריות הנוספות כדי להעריך את סיכויי ההצלחה בתיק

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום תעבורה