אלי שלייפר

השבת רישיון אפילפסיה

שלום , לפני יותר משנה , נשלל רישיוני ( בתור נהג חדש צעיר ) בגלל התקף של אפילפסיה. עכשיו שאני יציב ומאוזן יותר משנה התחלתי תהליך של השבת רישיון נהיגה ( יש לי כבר מכתב מרופא נוירולוג והכל נשלח למכון הרישוי ). האם כשיחזירו לי את הרישיון אצטרך להתחיל את הכל מ 0 ( כי הספקתי לנהוג כבר 8 חודשים וכבר עברתי את כל התקופות הליווי וכבר היה לי רישיון מכרטיס קשיח ) ?

עו"ד שי גלעד

אם חלפה שנה מההתקף ונוירולוג מוסמך אישר כי אתה ברמיסיה ומקבל טיפול תרופתי קבוע, יש סיכוי שרופאי המרב"ד ישקלו לחיוב החזרת רישיונך

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום תעבורה