איילת

חיובים מכביש 6 על רכב שהורד מהכביש

שלום, בשנת 2014 הרכב שלי נשלח לפירוק. בתמימותי חשבתי שאין צורך לגשת למשרד הרישוי לביטול רישום הרכב. בשנת 2019 קיבלתי חיוב של 6000 ש"ח בגין אי תשלום טסטים בשנים שחלפו, הגשתי ערעור ומשרד הרישוי שלח לי טופס ורוד שמאשר שהרכב הורד מהכביש וכן ביטול תשלום החוב הכספי. לאחרונה התחלתי לקבל חיובים מכביש 6 על כך שהרכב נסע בתאריכים שונים. מה עליי לעשות? האם מישהו משתמש בלוחית רישוי? האם הרכב בכלל לא פורק ומישהו ממשיך לנסוע עליו? האם הטופס הורוד שקיבלתי ממשרד הרישוי מספיק כראייה לכך שהרכב כבר הורד מהכביש.

עו"ד שי גלעד

אין מדובר בשאלה בתחום התעבורה. אם את סבורה שמישהו משתמש בלוחית הרישוי שלך- פני למשטרה בתלונה.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום תעבורה