אורי מ

נעצרתי על נהיגה בהירות מופרזת ומצאתי טעות בטופס בדיקה של הממלז

שלום, לאחר שנעצרתי וביקשתי את כל חומר התיק, מצאתי שבדוח מופיע מספר ממלז מסויים ובנספח ב (טופס בדיקה יומית של השוטר רשום מספר ממלז בהיפוך המספרים הסופיים. לדוגמה: בדוח רשום מספר ממלז ux024136 ובטופס שהשוטר מילא רשום ux024163. האם ניתן לומר שהשוטר לא ביצע בדיקה למכשיר בו מדד אותי וכי מדובר ככל הנראה בשני מכשירים שונים?

עו"ד שי גלעד

ניתן יהיה להשתמש בנתון זה במו"מ עם התביעה להקלה בעונש או אף לנהל את ההוכחות בתיק הזה במטרה להגיע לתוצאה של זיכוי

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום תעבורה