דבורה

ביטול בקשה להשפט ----

שלום, קיבלתי דוח על שימוש בנייד (בwaze) כשהיה מונח במתקן הדיבורית. הגשתי בקשה להשפט, אך עבר הרבה זמן ומאז התחרטתי. אני מעדיפה לספוג את הקנס והנקודות ולא להשפט. האם אוכל לשלם את הקנס ולבטל את בקשתי להשפט? תודה

ירון יצחקי

אני במקומך כן הייתי הולך להישפט וטוען שרוח הפסיקה כי נגיעה בנייד כשהוא במתקן המיועד לכך היא לא עבירה או לפחות נתונה לפרשנות מה שיכול להקל עלייך אגב זה פורסם בריש גלי בתקשורת

עו"ד שי גלעד

משביקשת להשפט העניין עובר לטיפול בית המשפט. אך אם תקחי אחריות על העבירה ואין לך עבר תעבורתי מכביד, תעבירי בקשה בכתב לבית המשפט וקרוב לוודאי שדינך יהיה כברירת המשפט ( היינו- הקנס המקורי)

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום תעבורה