אכיפה בררנית בתעבורה
היי. אני חרדי וחזותי חרדית. היום נסעתי על מדרכה משולבת בשביל אופנים (אחרי שיפוץ וטרם סומן מחדש המעבר לאופנים על אף שבהמשך מסומן שביל אופנים ולאורך המדרכה מעברי חציה יחודיים לאופניים) ונעצרתי על ידי שוטר שנתן לי דו"ח על נסיעה על מדרכה. במעמד נינת הדו"ח המתין צעיר חרדי נוסף שנעצר על ידי אותו שוטר על מעבר חציה באור אדום. הבחור הפנה את תשומת ליבי לכך שהשוטר וחבירו (אחד תופס חרדים והשני ברכב רושם דוחו"ת) לא עוצר בעלי חזות חילונית שמבצעים עבירות תנועה באותו המקום ואכן הצלחתי לצלם תמונות של 2 רוכבי אופניים חילוניים שעברו באותו המקום וכן צילום וודאו של השוטר יושב על ספסל מול מעבר החציה ועובר חילני באדו והשוטר ממשיך לשבת על אף שרואה את המעבר חציה ואת העובר באדום. שאלי האם תעמוד לי הגנה מן הצדק של אכיפה בררנית. אציין כי לאחר שהראתי לשוטר את מעברי החציה של האופניים וכו' הוא החליט פתאום שגם השתוללתי וסיכנתי חיי אדם על המדרכה. באותו המקום זו לא הפעם הראשונה שראיתי אכיפה בררנית נגד חרדים ויש לי אף הודעת ווצאפ ששלחתי לחבר מלפני כמה חודשים בה סיפרתי לו על כך שראיתי באותו המקום קבוצה של אנשים שעברו באדום אך השוטרת שהייתה שם לקחה דווקא 2 בחורי ישייבה שעברו על אף שלפנים ואחריהם היו עוד כמה אנשים שאינם בעלי חזות חרדית. וכן יש לי את החרדי הנוסף שקיבל דו"ח שראה שנסעתי לאט ובזהירות. תודה