משפטי– זאפ
משפטיפורומיםתעבורהקיבלתי 3 דוחות על נהיגה בנתיב ציבורי (מה שאני מבין) הסכום לתשלום; אסטרונומי!! עלה לסביבות 180€ כל אח

מנהלי הפורום

עו"ד משולם גלעד

עו"ד משולם גלעד

עו"ד גלעד משולם, בעל תואר ראשון במנהל עסקים, תואר שני במדעי המדינה ותואר ראשון ושני במשפטים, מספק את שירותיו במסגרת משרד המתמחה ומתמקד אך ורק בתחום התעבורה. עו"ד משולם בעל עבר צבאי ותעסוקתי עשיר כאשר שימש בעברו חניך בבית ספר לקציני ים, קצין בשירות קבע בפלוגת גבעתי, מפקד במשטרת ישראל, תובע תעבורה בלשכת ירושלים.

0778054771
חזרה לפורום

קיבלתי 3 דוחות על נהיגה בנתיב ציבורי (מה שאני מבין) הסכום לתשלום; אסטרונומי!! עלה לסביבות 180€ כל אח

אלי
אליעזר

נסעתי עם אישתי והיינו 2 ברכב, לא ידעתי שאני נוסע בנתיב אסור, לא זוכר אף רכב ציבורי שנסע בנתיב הזה! האם אתה יכול לבדוק את העניין מול משטרת איטליה? מה תהיה עלות העזרה מצידך?

RE:
עורך דין תעבורה משולם גלעד
עורך דין תעבורה משולם גלעד(נכתב ע"י: אליעזר)

שלום רב היות שמדובר בדו"ח שניתן לך באיטליה, ככל שתבקש לקבל יעוץ משפטי, עליך לפנות לעו"ד איטלקי הבקיא בחוק האיטלקי. מניסיוני, נסה למצות את הבירור מול השלטונות באיטליה ברכת התכתבות ברשת. יש לך על הדו"ח או דרישת התשלום את כל הפרטים למי לפנות וכיצד וניתן לעשות זאת באנגלית. אם יש לך מכר דובר איטלקית נסה להעזר בו. בהצלחה