משפטי– זאפ
משפטיפורומיםתעבורהשאלה על סדרי משפט תאונת דרכים.

מנהלי הפורום

עו"ד משולם גלעד

עו"ד משולם גלעד

עו"ד גלעד משולם, בעל תואר ראשון במנהל עסקים, תואר שני במדעי המדינה ותואר ראשון ושני במשפטים, מספק את שירותיו במסגרת משרד המתמחה ומתמקד אך ורק בתחום התעבורה. עו"ד משולם בעל עבר צבאי ותעסוקתי עשיר כאשר שימש בעברו חניך בבית ספר לקציני ים, קצין בשירות קבע בפלוגת גבעתי, מפקד במשטרת ישראל, תובע תעבורה בלשכת ירושלים.

קביעת פגישה
0778054771
חזרה לפורום

שאלה על סדרי משפט תאונת דרכים.

שמע
שמעון אפלפלד

ראשית, תודה רבה על תשובתך המפורטת לשאלתי הקודמת. אם אני נאשם בפגיעה בהולך רגל במעבר חצייה. צילמתי את התיק במישטרה. יש סתירה בין עדות הולך הרגל במישטרה לבין עדותי. הולך הרגל רשום בכתב האישום בין עדי התביעה. אבל השוטר שגבה ממנו את העדות לא מופיע ברשימת עדי התביעה. השאלה העקרונית, האם זה יכול להועיל לי במשהו ? מה כדאי לעשות כאן ? להשאיר את המצב כך ? או להסב את תשומת לב התביעה או השופט בישיבת ההקראה ? או שאין לכך חשיבות ? מסיבות שונות, איני מיוצג ע"י עו"ד. תודה מראש

RE:
עורך דין תעבורה משולם גלעד
עורך דין תעבורה משולם גלעד

צהרים טובים. לשאלתך, גובה הודעת עד אינו עד תביעה ושמו אינו מופיע ברשימת העדים ( בניגוד לגובה הודעת נאשם תחת אזהרה). זה על רגל אחת היות שכן יכולות, בנסיבות מסויימות (אף כי נדירות), משמעות לחוקר העד. בכל מקרה, כשלעצמן, אין לטענות שהעלית כפי שהן לסייע לך יותר מדיי, במיוחד בתיק עם סעיף הולך רגל על מעבר חציה. יחד עם זאת, בכל תיק יש כשלים, אך גם כאן, כשלעצמם, אינם העיקר, היות שהעיקר הוא איך ומתי להשתמש בהם, מה ששונה בכל. קרה לנסיבותיו. בתיק מסוג זה, כשעל הפרק פסילת רישיון משמעותית, הייתי ממליץ לך לא לחסוך ולפנות לעו"ד תעבורה. בהצלחה