עו"ד אורון

השוטר טעה ביום - זו לא סיבה לביטול כתב אישום, ובטח שבעבירת שכרות..

טעויות סופר, לא מהוות בד"כ עילה לביטול כתבי אישום , בוודאי ובבוודאי שמדובר בעבירה חמורה, אשר החוק קובע לגביה עונש של מינימום שנתיים פסילה בפועל !!!! יצויין כי טעויות לא יגרמו לביטול כתב האישום, אלא אם הטעות יוצרת ספק אמיתי האם העבירה אכן נעברה. יתכן והטעות, לצד בעיות נוספות - אם יוצרות ספק מהותי - יובילו לביטול כתב האישום, או לקבלת הסדר טיעון קל. בברכה עו"ד אורון מנהל הפורום. התשובות בפורום אינן מהוות תחליף ליעוץ משפטי.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום תעבורה