מנהלי הפורום

עו"ד משולם גלעד

עו"ד משולם גלעד

עו"ד גלעד משולם, בעל תואר ראשון במנהל עסקים, תואר שני במדעי המדינה ותואר ראשון ושני במשפטים, מספק את שירותיו במסגרת משרד המתמחה ומתמקד אך ורק בתחום התעבורה. עו"ד משולם בעל עבר צבאי ותעסוקתי עשיר כאשר שימש בעברו חניך בבית ספר לקציני ים, קצין בשירות קבע בפלוגת גבעתי, מפקד במשטרת ישראל, תובע תעבורה בלשכת ירושלים.

קביעת פגישה
0778054771
חזרה לפורום

המרכז הלאומי לבטיחות בדרכים

טל
טל

שלום אני נפצעתי בצבא לפני שנה וחצי פגיעה ברגל ימין שעלתה לי ביוקר קבלתי מכתב מהמרכז לבטיחות בדרכים שקבלו חובת דיווח מהבית חולים ושעלי להחתים רופא על מצבי הרפואי פניתי לרופא כדי להחתים אותו הוא סרב לחתום לי ואמר לי שהוא לא מוסמך לחתום על הטופס שקבלתי ופניתי לעוד 2 רופאים הם גם כן סרבו לחתום לי מאז הפסקתי לטפל בזה היום קבלתי עוד מכתב רשום על תליית הרשיון הנהיגה שלי בגלל שלא קבלו את הטופס שאני הייתי אמור להחתים ועלי לגשת למרכז הרפואי לבטיוחת בדרכים כדי להבדק ע"י רופא מוסמך ועלי להפקיד את הרשיון מידי ולשלוח אותו בדואר ומרגע קבלת המכתב אני לא רשאי לנהוג מאז הפציעה אני לא נהגתי ברכב הרופא שמטפל הפנה אותי לפסיכיאטר לצורך טיפול קטיעת רגל אני הולך לבצע קריטה של רגל ימין בזמן הזה אני לא יכול להגיע למרכז הלאומי לבטיחות בדרכים ומה עלי לעשות אחרי שאני מוריד את הרגל ואהיה זכאי לרכב רפואי איך אני מחזיר את האישור שאני רשאי לנהוג תודה