מנהלי הפורום

עו"ד משולם גלעד

עו"ד משולם גלעד

עו"ד גלעד משולם, בעל תואר ראשון במנהל עסקים, תואר שני במדעי המדינה ותואר ראשון ושני במשפטים, מספק את שירותיו במסגרת משרד המתמחה ומתמקד אך ורק בתחום התעבורה. עו"ד משולם בעל עבר צבאי ותעסוקתי עשיר כאשר שימש בעברו חניך בבית ספר לקציני ים, קצין בשירות קבע בפלוגת גבעתי, מפקד במשטרת ישראל, תובע תעבורה בלשכת ירושלים.

קביעת פגישה
0778054771
חזרה לפורום

רכב שנפגע ע"י נהג אוטובוס

טוב
טובה

שלום רב, רכבי נפגע ע"י נהג אוטובוס.תאור התאונה בקצרה: נסעתי במסלול ימני לכוון צומת מרומזרת. התחלתי להאיט כיוון שהרמזור התחלף לאדום. משמאלי הגיע במהירות גבוהה מאד אוטובוס, סטה ממסלולו, עקף אותי ונעצר ברמזור לפני תוך כדי שהוא "מגלח" את רכבי בחלק הקדמי צדדי. הנהג הודה בפגיעה והפנה אותי לחברת האוטובוסים. מה"מלמול" שלו הבנתי שסטה למסלול הימני כדי שלא להיכנס ברכב שעמד לפניו ברמזור במסלול השמאלי. פניתי דרך חברת הביטוח שלי לקבל מחברת האוטובוסים החזר בגין עלות התיקון ונעניתי כי החברה מתכחשת לאשמת הנהג ומפנה אותי לתבוע את הרכב שעמד ראשון ברמזור ושרשלנותו גרמה כביכול לתאונה. חברת הביטוח שלי ציינה בפני שלוש דרכי פעולה- לתבוע את נהג הרכב השלישי, לתבוע את הפוליסה שלי ולשלם השתתפות עצמית, לתבוע את חברת האוטובוסים למשפט. לי ברור שנהג האוטובוס אשם. הוא נהג במהירות מופרזת ובחוסר זהירות. לא הייתי מודעת למעורבות רכב שלישי בתאונה, עד שראיתי שנהג האוטובוס ונהג הרכב מחליפים ביניהם פרטים. אני לא החלפתי פרטים עם הנהג השלישי, וברגע האחרון כשכבר עמדנו לנסוע רשמתי לעצמי את מספר הרכב שלו מתוך מחשבה שהוא היה עד לפגיעה ברכבי. אודה על קבלת עצתעכם מהי הדרך הנכונה והמהירה ביותר לפעולה (המוסך ימתין לכל היותר חודש נוסף לדמי התיקון) בתודה מראש טובה