מנהלי הפורום

עו"ד משולם גלעד
עו"ד גלעד משולם, בעל תואר ראשון במנהל עסקים, תואר שני במדעי המדינה ותואר ראשון ושני במשפטים, מספק את שירותיו במסגרת משרד המתמחה ומתמקד אך ורק בתחום התעבורה. עו"ד משולם בעל עבר צבאי ותעסוקתי עשיר כאשר שימש בעברו חניך בבית ספר לקציני ים, קצין בשירות קבע בפלוגת גבעתי, מפקד במשטרת ישראל, תובע תעבורה בלשכת ירושלים.
תאונה
שלום רב,לפני מס' חודשים עשיתי תאונה בזמן שהייתי בחודש מתקדם להריון: נסעתי על כביש ראשי בעיר, שלפתע ראיתי רכב עושה רווארס באמצע הכביש, האטתי. (נראה לי שהוא רצה להיכנס לחניה,אם אני לא טועה) החלטתי לעקוף אותו מצד שמאל,לפי החוק. כאשר התחלטתי לעקוף, שמתי לב שהנהג לא רואה אותי בכלל והוא סובב את ההגה שמאלה כפי לפרסס באמצע הכביש והוא נכנס ברכבי. למעשה,הוא אמר שהוא לא התכוון לעשות פרסה אלא,היתה פניה שמאלה והוא רצה לפנות. אך,אני טוענת שהיינו אחרי הפנייה. בנוסף,הוא בדיוק חזר מנסיעה ארוכה (לפי דבריי חברו שהגיע אח"כ לבקשתו) ונראה לי ששתה קצת אלכוהול, כיוון שהוא עיכב אותי למעלה משעה ולא התקרב אליי, למרות שביקשתי כל רגע שיבוא להחליף איתי פרטים והוא כל רגע אמר מרחוק "שנייה" או שלא התייחס בכלל, עד אשר הגיע בן דודו והחליף איתי פרטים. האםאני אשמה? ואם כן, מה העונש הצפוי? תודה מראש, יערית