מנהלי הפורום

עו"ד משולם גלעד
עו"ד גלעד משולם, בעל תואר ראשון במנהל עסקים, תואר שני במדעי המדינה ותואר ראשון ושני במשפטים, מספק את שירותיו במסגרת משרד המתמחה ומתמקד אך ורק בתחום התעבורה. עו"ד משולם בעל עבר צבאי ותעסוקתי עשיר כאשר שימש בעברו חניך בבית ספר לקציני ים, קצין בשירות קבע בפלוגת גבעתי, מפקד במשטרת ישראל, תובע תעבורה בלשכת ירושלים.
חנייה בשטח פרטי
שלום רב, קיבלתי דוח חנייה עבור חנייה של מכוניתי על מדרכה בחזית העסק בו אני עובדת, אנו חונים במקום כ- 10 שנים ויותר ומעולם לא קיבלנו דוחות חנייה. לאחר שקיבלתי דוח חנייה פניתי לעיריית פ"ת והסברתי להם שמדובר על שטח פרטי לכל עניין ודבר. לאחר בדיקתם התברר שאכן השטח הוא פרטי ולא ציבורי, נציב תלונות הציבור בעירייה ביקש מרשות החנייה של עיריית פתח תקוה לטפל בנושא עירורי בדוח שקיבלתי (500 ש"ח)מכיוון שמדובר בשטח פרטי ולא ציבורי כפי שנטען על ידי רשות החנייה, למרות זאת קיבלתי מכתב מהעירייה בשמו של היועץ המשפטי לממשלה בעיריית פ"ת שאומר "שאין עילה המצדיקה ביטול הדוח וכי לא יהיה דיון נוסף בנדון" . מדוע אני צריכה לשלם את הדוח למרות שהוכח חד משמעית שהחנייה הינה חנייה פרטית שלנו? יש בידי תמונות המראות שהמכוניות אין מפריעות לתנועת הולכי הרגל אך העירייה מתעקשת שנשלם את הדוח. עליי לציין שמאז שהוכח מעל לכל ספק כי השטח הינו שטח פרטי אנו חונים בחנייה מבלי שייתנו לנו דוחות נוספים (קיבלנו רק דוח אחד מאז ומתמיד - את הדוח המדובר). מה ממולץ לי לעשות? להגיש בקשה להישפט ? אם אשלם את הדוח יוכלו לתת לי בכל יום דוח נוסף. האם טוב שאגש להישפט (נאמר לי שהשופט יכול לפסוק שלמרות שמדובר בשטח פרטי אין להחנות עליו את הרכבים שלנו) אודה לתשובתך.