מנהלי הפורום

עו"ד משולם גלעד

עו"ד משולם גלעד

עו"ד גלעד משולם, בעל תואר ראשון במנהל עסקים, תואר שני במדעי המדינה ותואר ראשון ושני במשפטים, מספק את שירותיו במסגרת משרד המתמחה ומתמקד אך ורק בתחום התעבורה. עו"ד משולם בעל עבר צבאי ותעסוקתי עשיר כאשר שימש בעברו חניך בבית ספר לקציני ים, קצין בשירות קבע בפלוגת גבעתי, מפקד במשטרת ישראל, תובע תעבורה בלשכת ירושלים.

קביעת פגישה
0778054771
חזרה לפורום

חנייה בשטח פרטי

עופ
עופרה

שלום רב, פניתי אליך לפני כחודש וסיפרתי לך שאני חונה את הרכב שלי במסגרת העבודה עך מדרכה שמוגדרת בעירייה כשטח פרטי של הבניין שבוא אנו נמצאים, קיבלנו אישור חד משמעי ממח' הנכסים בעירייה המודיע לכולם שאכן מדובר במדרכה אך השטח הינו שטח פרטי שלנו. קיבלתי דוח תנועה לפני החודשיים וביקשתי מהעירייה להמציא את האישור כדי שאשלח אותו למח' החנייה בעירייה והם אכן שלחו לי , שלחתי ליועץ המשפטי של העירייה אך הוא מתעקש שהחנייה אסורה לנו ושולח פקחים לתת לנו דוחות למרות שהוא יודע שזה שטח פרטי. אנו חונים כך המשך 30 שנה לערך ומעולם לא נתנו לנו דוחות זהו הדוח הראשון. ביקשתי להישפט כדי לראות לשופט את הנתונים שבידי, אני מבינה שזה יכול לקחת עד שנה, מה עליי לעשות בינתיים , אני לא יכולה להחנות את הרכב עד למשפט וזאת עוגמת נפש גדולה הכרוכה גם בתשלום חנייה בכל יום. למי עליי לפנות ומה לעשות? עליי לציין שהרכב אינו מפריע לתנועת העוברים במדרכה כי יש מפרצון שבו אני חונה שהגישה בו רק למקום העבודה שלי. אודה לתשובהתך עופרה