מנהלי הפורום

עו"ד משולם גלעד

עו"ד משולם גלעד

עו"ד גלעד משולם, בעל תואר ראשון במנהל עסקים, תואר שני במדעי המדינה ותואר ראשון ושני במשפטים, מספק את שירותיו במסגרת משרד המתמחה ומתמקד אך ורק בתחום התעבורה. עו"ד משולם בעל עבר צבאי ותעסוקתי עשיר כאשר שימש בעברו חניך בבית ספר לקציני ים, קצין בשירות קבע בפלוגת גבעתי, מפקד במשטרת ישראל, תובע תעבורה בלשכת ירושלים.

קביעת פגישה
0778054771
חזרה לפורום

הפרעה לתנועה סעיף 6245

שדד
שדדי חנוך

שלום. נירשם לי דוח הפרעה לתנועה בתוך מיגרש חנייה בסמוך לחוף הים בעיר אילת כשאני יושב בתוך המונית למספר רגעים . תאור המיקרה נעצרתי בתוך מיגרש חנייה הגיע שוטר ורשם לי דוח על שאני נימצא בתוך מיגרש חנייה וחוסם את נתיב התנועה . ציינתי בפני השוטר שאני במיגרש חנייה ,נירשם דוח סוף דבר. היגשתי בקשה למישפט וניקבע לי לחודש 11 השנה . אני מבקש הגנה מן הצדק. ליקוים שנתגלו. ליקויים מהותיים 1.עד התביעה היחיד בתיק היה השוטר שרשם דוח. שוטר מיתנדב נוסף היה עים השוטר וראה את האשמה המיוחסת ולא רשם דבר כגון מיזכר או דוח פעולה . 2.בשל העדר סקיצה או דוח פעולה נוצר ספק באם גרמתי להפרעה לתנועה הרי שמדובר במיגרש חנייה של כלי רכב כך שאין כאן חסימת נתיב תנועה שהרי הגדרת נתיב הינה חלק מאורך דרך בין שסומן ובין שלא המספיק לתנועת שני טורים של כלי רכב. כל הליקיים הן הטכניים והן המהותיים יוצרים מישקל שיכול להביא למיזעור הדוח או לביטולו. אוסיף ואומר שפרשנות נכונה תהיה כי מותר לעצור גם אים יש הפרעה לתנועה כמובן שמידת ההפרעה צריכה לעמוד במיבחן המידתיות (העצירה שלי בתוך מיגרש החנייה למספר רגעים היתה מידתית ). על השוטר בבאו לירשום דוח לשקול את האינטרסים מזה ומיזה כי ישנה נטייה מוטעית להיתיחס לאישום כאל עבירת סל. ישנם מצבים שונים אשר נחזים כהפרעה לתנועה אך אינם נופלים בגדרו של החוק. הפרעה לתנועה היא אינה דבר סובייקטיבי הינה דבר אובייקטיבי עצם עמידתי בתוך מיגרש חנייה ורכבים יכולים לעבור אותי מיצד שמאל ללא הפרעה (אין כאן הפרעה לתנועה). לא נוצר עיכוב לא הישתרך לא טור מכוניות מדובר בחנייה בסמוך לחוך הים באילת (רחבת חנייה סמוך למלון רויאל ביץ) שאלה........ האים לאור הדברים שכתבתי כאן ישנו סכוי לגמור עניין עים התובע המישטרתי כגון מיזעור הדוח או ביטולו ואם לא דיי בכך להיכנס למישפט ולומר שאין ברצוני לבזבז את זמנו של בית המישפט אך אני רוצה להודות באשמה אבל אני יודע במה להודות (לא הפרעתי לתנועה).