מנהלי הפורום

עו"ד משולם גלעד
עו"ד גלעד משולם, בעל תואר ראשון במנהל עסקים, תואר שני במדעי המדינה ותואר ראשון ושני במשפטים, מספק את שירותיו במסגרת משרד המתמחה ומתמקד אך ורק בתחום התעבורה. עו"ד משולם בעל עבר צבאי ותעסוקתי עשיר כאשר שימש בעברו חניך בבית ספר לקציני ים, קצין בשירות קבע בפלוגת גבעתי, מפקד במשטרת ישראל, תובע תעבורה בלשכת ירושלים.
דוח על פלאפון
שלום, לפני כחצי שנה קיבלתי דוח על פלאפון (1000 ש"ח +4 נקודות) בסיטואציה מאוד מקוממת. הרכב של חברתי היה לפני בכניסה לחניון לחוף פלמחים (בין חול לחול) ואני הייתי הרכב הצמוד אליה והשני מהכניסה לחניון. כיוון שחברתי התעכבה אצל השומר צלצלתי לשאול אם הכל בסדר ואז כשהיא עברה את המחסום התקדמתי מספר מטרים ספורים. בהגיעי לבוטקה הגיח שוטר שהתחבא מאחורי הבוטקה ונתן לי דוח. באותה תקופה הייתי סטודנטית והגשתי ערעור עם ההסבר על הסיטואציה המגוחחת (לא רשמתי מגוחחת) ועל זה שאני סטודנטית עם עבר נקי ואם אפשר להמיר את הקנס באזהרה. התשובה שקיבלתי היא שכיוון שאין לי 10 שנות נהיגה ומתוכן ה-5 האחרונות נקיות (יש לי 9 שנים נקיות מתוך 9 שנות נהיגה) הערעור נדחה. החלטתי ללכת למשפט אבל כיום אני כבר לא סטודנטית ואני מרוויחה יפה. על מה אוכל להתבסס כעת (מעבר לסיפור המציק)והאם יש סכנה בללכת למשפט? תודה רבה עדי