מנהלי הפורום

עו"ד משולם גלעד
עו"ד גלעד משולם, בעל תואר ראשון במנהל עסקים, תואר שני במדעי המדינה ותואר ראשון ושני במשפטים, מספק את שירותיו במסגרת משרד המתמחה ומתמקד אך ורק בתחום התעבורה. עו"ד משולם בעל עבר צבאי ותעסוקתי עשיר כאשר שימש בעברו חניך בבית ספר לקציני ים, קצין בשירות קבע בפלוגת גבעתי, מפקד במשטרת ישראל, תובע תעבורה בלשכת ירושלים.
הזמנה להדרכה בנהיגה מונעת נכונה בזמן פסילה
אני בן 35 ויש לי רישיון נהיגה משנת 1998 . ב 13.06.2009 קיבלתי דוח על נהיגה בשיכרות . רישיון הנהיגה שלי נפסל ל 30 יום והרכב הושבת . ב 18.10.2010 גזר עלי בית המשפט 27 חודשים שלילה . הפקדתי את הרישיון באותו היום . כרגע אני עדין בפסילה ואין לי רישיון נהיגה . 28.05.2011 קיבלתי דוח על נסיעה במושב האחורי לא חגור במונית שירות. הדו"ח שולם . היום קיבלתי הזמנה להדרכה בנהיגה מונעת בגלל שיש לי 12 נק. (10 שיכרות 2 חגורה ) היתכן שנהג יכול לקבל הזמנה לנהיגה נכונה בזמן פסילה ???? ואם כבר קיבלתי שלילה מעל שנה במילא הרי במילא עלי לבצע תאוריה וטסט מחדש אז איפה ההגיון לעבור הדרכה של 2-3 ימים ולעבור בחינה כדי למחוק נקודות . ובנוסף אחרי שעברתי 3 ימים ובסיום מבחן מסכם אני רשאי ללכת להבחן תאוריה . למה להבחן פעמיים ???? עלי לציין שאני פועל על פי חוק ואלה התשובות שקיבלתי במענה קולי של משרד הרישוי .