מנהלי הפורום

עו"ד משולם גלעד

עו"ד משולם גלעד

עו"ד גלעד משולם, בעל תואר ראשון במנהל עסקים, תואר שני במדעי המדינה ותואר ראשון ושני במשפטים, מספק את שירותיו במסגרת משרד המתמחה ומתמקד אך ורק בתחום התעבורה. עו"ד משולם בעל עבר צבאי ותעסוקתי עשיר כאשר שימש בעברו חניך בבית ספר לקציני ים, קצין בשירות קבע בפלוגת גבעתי, מפקד במשטרת ישראל, תובע תעבורה בלשכת ירושלים.

קביעת פגישה
0778054771
חזרה לפורום

אחיזת פלאפון בזמן נהיגה

KOB
kobi

בזמן נהיגה הבחין שוטר שאחזתי בנייד ,קיבלתי דוח עם מדבקה עליה רשום ''נהגת ברכב הנל,ובעת שהרכב היה בתנועה השתמשת בטלפון הנייד שלא באמצעות דיבורית,בניגוד לתקנה 28 ב לת''ת ס.סעיף 6577'' בדברי הנהג טענתי שרק החזקתי בנייד יחד עם ההגה ולא דיברתי ולא שלחתי הודעות וביקשתי מהשוטר שיראה בשיחות בנייד שאכן לא דיברתי ולא שלחתי הודעה . בסעיף ח של הדוח השוטר רשם בכתב ידו שהוא הבחין בנהג אוחז בידו טלפון נייד אשר אורותיו דולקים. הוא לא רשם שדיברתי או השתמשתי בו כמו שרשום במדבקה. האם אני יכול לבטל את הדוח בטענה שהסעיף בו אני מואשם לא תואם את מה שקרה ? צילמתי את מסך הטלפון בזמן אמת עם השיחות וההודעות האחרונות,האם אני צריך להביא למשפט דף שיחות מחברת הסלולר שלי? איך אני יכול להמיר את הדוח באזהרה או בסעיף ''זול'' יותר?