סימה

נחלה עם פניה מרשות מקרקעי ישראל

אמי נפטרה בשנות החמישים לימים, אבי נשא אישה שניה שילדה לו ילדים אבי נפטר לפני מס' שנים ואשתו השניה נפטרה אחריו לפני שנתיים - והשאירה ירושה לשנים מילדיה הירושה לא מומשה עד כה. הבעיה: חלק מילדיה האחרים - הקימו יחידות דיור ומחסנים ללא היתר בנחלה עכשיו קבלו כל הילדים (כולל אותי, מהאם הראשונה) מכתב מרשות מקרקעי ישראל שבו אנו מתבקשים לפנות את המחסנים לאלתר, לפני תביעה משפטית! אבל אין לי ולאחי מהאם הראשונה שום דריסת רגל בנחלה... מה לעשות ??? תודה רבה, סימה

עו"ד רגב אלקיים

סימה שלום אציין כי הבעיה שהעלית חושפת אותך הן להליכים משפטיים אזרחיים מול רמ"י והן להליכים פליליים מול הועדה המקומית לתכנון ובניה. ראשית עלייך לפנות לרמ"י עם תעודות הפטירה והצוואות ולהעלות בפניהם טענתך. שנית, תפני לאחייך (יורשי אשתו השניה של אביך) ותבקשי מהם להוציא צו ירושה/קיום צוואה. הנני מציע כי את ואחייך (יורשי אשתו השניה של אביך) תפגשו בהקדם עם עו"ד על מנת לפתור את הבעיה לכל הצדדים. למידע נוסף הנך יכולה לפנות אליי בפרטי. בברכה, רגב אלקיים, עו"ד