שמוליק

מיסי חבר בקיבוץ מתחדש לחבר חדש בהרחבה

הצטרפתי לקיבוץ בנגב ובניתי שם את ביתי על שטח שרכשתי מרמ"י , הקיבוץ מחייב אותי במיסים כל חודש. להם ניתנו השמות: מס איזון ומס קהילה. בנוסף משלם 10000 ש"ח לטובת שיפוץ דרך בקיבוץ. האם סוברני הקיבוץ לחייב אותי לשלם כל מס בו יחפוץ ובכל גובה? האם יהיה לי סעד אם לא אשלם. חברותי בקיבוץ זה לא מקנה לי כל שותפות בעסקי הקיבוץ.

item.Author מנהל הפורום עו"ד שאול אטיאס

תשלום מיסים חודשיים בקיבוץ בהרחבה, הינם התשלומים שאושרו על ידי המועצה האזורית , לעתים מיסים אלו נגבים במסגרת תשלום הארנונה. לעניין התשלום לטובת שיפוץ דרך גישה בקיבוץ , זה אמור להיות רשום בהסכמים עלהם חתמתם ברכישת המגרש.